Euroopassa tuulee vasemmalta - 
Suomessakin tyytymättömyys leikkauspolitiikkaan voimistuu
JP Väisänen vaatii loppua hallituksen leikkauspolitiikalle karkauspäivän miekkarissa

Sunnuntain vaalit Ranksassa ja Kreikassa toivat toivoa politiikan suunnan muuttumiselle koko Euroopassa.

Kreikan vasemmisto, Syriza, Synaspismos, Yhdistynyt sosialistinen rintama, Kreikan kommunistit KKE jne tekivät vaalivoiton.  Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958 vasemmistolla on  suurin oppositovoima Kreikassa!

EU-kurisopimus ja vaatimus demokratian kehittämisestä sen riisumisen sijaan nousee nyt kiitos kreikkalaisten ja ranskalaisten toverien varmasti paremmin myös kansalaiskeskusteluun Suomessa.Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on arvellut heti - hallituksesta käsin tosin, että Euroopassa alkaa nyt puhaltaa tuuli vasemmalta.

Tuo vasemmistolainen tuuli saisi tempaista nyt suomalaisen hallitusvasemmiston irti kokoomusjohtoisesta leikkauspolitiikasta kohti  uutta eurooppalaista voimakkaampaa rehellistä vasemmistolaista työväenluokan ja yhteiskunnan heikompiosaisten oikeuksia kehittävää ja puolustavaa vasemmistolaista yhteisrintamaa myös Suomessa.

Meidän kaikkien tyytymättömien Occupy 

12M tai 12.5. kutsuukin meidät kaikki poliittista muutosta vaativat yhteistyöhän tyytymättömien toreille eri puolille Suomea. 12.5 on mahdollisuus verkottua, vaikuttaa ja  tarttua vasemistolaiseen ja  rahan vallan vastaiseen yhteistyöhän.Vaihtoehtojen hiljaisuuden kohti tuulenpuuskaa ja hurrikaania voi rikkoa tarttumalla ihan konkreettisesti "avoimiin mikkeihein" ja osallistua keskusteluun poliittisen suunnan muuttamisesta. Tapahtuma on osa kansaivälistä Occypy- / todellista demokratiaa - liikettä.

For our European comrades

Dear comrades,
Congratulations to Greek Left, Synaspismos, Syriza-United Social front, KKE - it is the first time since 1958 that a left party becomes the main opposition party in Greece! Congratulations to all fighting for the alternative in France!  This is a great success which should lead people to a better future and towards an other Europe - Yes, an other Europe  is very much possible!