Kalistetaan protesti ja radikaali vasemmistolainen vaihtoehto kuuluviksi!

Porvarihallitus keittää pelkkää kriisisoppaa. Viikosta toiseen oikeisto suoltaa ulos pelkkiä leikkauslistoja, esittää yritysten verohelpotuksia ja puhuu bisneksen puolesta ihan niin kun meitä tavallisia ihmisiä ei olisikaan. Nyt saa riittää!

Pataa, pataa, porvarille!
Loppu, loppu, leikkauksille!
Hyi, Hyi, Risikko!
Kaadu, Kaadu, Kiviniemi!
Kerää kamas Katainen!
Työtä Turvaa Terveyttä!
S, S, K!
P, P, P!
S K PÄänestäjät, muutosta vaativat, porvari politiikkaan tyytymättömät!


Tässä äänekkäässä mielenilmauksessa ja SKP:n ja vaihtoehtolistojen vaaliavauksessa ovat mukana kauhat, kattilat. Arjen asiantuntijat, rahalla lahjomattomat, perusduunarit ja komeat kommunistit ovat nyt kadulla ja muutoksen äänet kuuluvat kauas. Kataisesta Risikkoon ja aina Soinista nukkuviin asti.

Tänään julkistetaan SKP:n vaaliohjelma ja siihen olennaisesti liittyen Meillä keittää reseptivihko. Vaaliohjelma antaa nyt kenkää rahaeliitille ja reseptivihkossa porvaripolitiikka saa pataa.

Kolmen sepän patsaalla isketään nyt uusi isku suomalaiseen poliittiseen keskusteluun. Suomeen tarvitaan toisenlainen asioiden tärkeysjärjestys.

SKP sanoo suoraa sen mitä moni on hiljaa toivonut. ”Keinottelijat ja liituraidat - maksaa itse laskunne!”.


Kysymys on siitä millä ehdoilla yhteiskunnassa toimitaan. Kokoomuksen johdolla yhteinen omaisuutemme on ollut halpaa kauppatavaraa kansainvälisillä markkinoilla. Patamustassa porvaribudjetissa ei ole mitään toimia joilla vahvistettaisiin yhteisen omaisuutemme hoitoa. Suurinta ja merkittävintä tulevaisuuden rakentamisen pääomaa eli työvoimaa kohdellaan nyt kuin orjajoukkoa. Porvarit, Kataiset, Risikot, vihreä oikeistohallitus ja hampaaton parlamenttivasemmisto on saanut aikaan sen, että pitkäaikaistyöttömyys ja nuorisotyöttömyys on vain kasvanut.

Pääomatuloja on kiristettävä. Suurituloisten ja suuryhtiöiden verotusta on kiristettävä. On pantava verolle pörssikauppa ja rahoitusmarkkinat. Pankkijärjestelmä on otettava yhteiskunnalliseen omistukseen.
On laitettava asiat ihan uuteen tärkeysjärjestykseen jossa ihminen ja ihmisen perustarpeet; työ, turvallisuus, terveys, sivistys ja ympäristö ovat ykkösenä. Nyt äänestetään muutos kaiken yksityistämiselle, rahan palvonnalle ja bisnespolitiikalle.

Tyytymättömät ja pettyneet – olette ihan oikeassa!

Se on jo nähty miten porvarihallituksen budjettikirjat ja leikkauslistat maistuvat karvaalta ja vievät leivän pöydästä.

Se on myös tiedossa että, SKP on ainoa puolue joka näissä vaaleissa tuo lisää potkua ja punapippuria politiikkaan.

Se on todellakin tiedossa miten markkinatalouteen sopeutunut vasemmisto on nyt tukehtumassa omaan budjettisopu-pullaansa.

Vihreät lisukkeet säteilevät.

Perussuomalaiset keittävät jo omaa hallituskeittoa kokoomuksen kanssa.

SKP yllättää poliittisen kentän, torit ja tantereet tuomalla nyt arjen asiantuntijat ja köyhyyden ja nälän vastaiset aseet keittiön kautta kaduille ja keskusteluksi politiikan suunnan muuttamiseksi.

Nyt puhutaan asiat halki ja kerrankin ihmisten kielellä.
Työtä, turvaa ja terveyttä siitä on vahvat suomalaiset tehty ja siksi SKP.