Muuttolaatikko sinkkilaatikkoa parempi
Tänään ja huomenna sotilasliitto Nato päättää uusista toimintatavoista huippukokouksessaan Portugalissa. Mitä siellä tekee Suomen poliittinen johto?
Vähintä, mitä tässä tilanteessa voi edellyttää, on se, että Suomen hallitus ja eduskunta ilmoittavat, että Suomi ei hyväksy Naton uutta strategiaa eikä EU:n sitomista siihen. Uusi strategia on taas yksi syy lisää pysyä erossa Natosta ja vetää suomalaisjoukot pois Afganistanista.

Olen tilannut rekka-autollisen muuttolaatikoita eduskuntaan. Autetaan tuhopolitiikkaa harjoittava eliitti pois - sille ei ole enää mitään käyttöä. Suomalaisten ja muiden ulkomaisten joukkojen on poistuttava Afganistanista – rauha kasvaa vasta kun aseet vaikenevat ja Afganistanilaiset pääsevät rakentamaan rauhaa itse ilman kapitalistien intressejä.

Väärää politiikkaa

Suomen oikeistohallitus aikoo käyttää ensi vuonna armeijan varusteluun 854 miljoonaa euroa. Suomessa työttömyys on nyt huippu lukemissaan mutta porvareilla on tällaisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa pokkaa budjetoida vielä sota-aseisiin.
Oikeistolainen politiikka on syventänyt tuloeroja, nostanut maahanmuuttovihamielisyyttä ja vaarantanut koko yhteiskuntarauhan. Hyvinvointivaltion alasajoon, yksityistämiseen ja Suomen Nato- aseistamiseen keskittyneet suurpääoman ja kasvavan militarisoitumisen juoksupojat ovat kokoomuksen johdolla tehneet jo liian kauan perusteiltaan väärää politiikkaa.

Kokoomus pettää aina

Luvattiinko että työllisyys parantuu EU:n myötä? Luvattiinko, että vanhuksista huolehditaan? Luvattiinko että turvallisuus paranee? – Kyllä kaikkea tätä kokoomus on luvannut vaan nyt petetyt lupaukset saa mättää jätesäkkiin.
Pitkäaikaistyöttömyys ja nuorisotyöttömyys ovat nousseet vuodessa puolella ja ensi vuoden budjetissa on leikattu työllisyyteen suunnitelluista rahoista. Budjetissa ei mitään toimia valtion yritystoiminnan lisäämiseksi. Työnantajien kela-maksun poistamisen lasku energia- ja välillisten verojen kautta siirtyy suoraan kuluttajille. Energiayhtiöiden ylivoittoja ei leikata.

Turvallisuus ei ole parantunut.

Afganistan on edelleen sodassa. Nato pyrkii nyt kokouksessaan tiukentamaan otettaan EU:sta eikä uudessa strategiassa ole sanaakaan aseiden riisunnasta – päinvastoin, Nato on valmis ottamaan Yhdysvaltain tähtiensota-ohjelman käyttöön ja siihen pohjoisen Suomen tutkavalvontaakin tarvitaan. Kokoomus on heikentänyt kansallista turvallisuutta sitomalla Suomea tiiviimmäksi osaksi Natoa ja viholliskuvaksi Venäjälle.

Vanhusten hoito ei ole parantunut.

Hoitohenkilökuntaa on kaikkialla liian vähän ja monin paikoin alle minimin. Vanhuksia sidotaan peteihin ja teljetään lukkojen taakse. Vaippoja käytetään vanhuksilla yleisesti jopa hyväkuntoisilla, koska henkilökunnalla ei ole aikaa auttaa vessaan. Poliittinen eliitti ei arvosta tämän maan rakentajia vaan lyö vanhuksia märällä rätillä päin naamaa!

Budjetti eriarvoistaa

Hallitus ei vieläkään esitä pääomaverotukseen luvattuja kiristyksiä. Valtionosuuksista leikataan 30 miljoonaa. Valtion rahoitusosuus supistuu enemmän, koska valtionosuus ei kata kaikkia (kasvaneita) menoja. Poliittinen eliitti painostaa nyt kuntia kiristämään epäsosiaalista kuntaverotusta ja se näkyy pitkinä leikkauslistoina ja korotettuna kuntaverona.
Kokoomus tarjoaa kylmää kättä työttömille, opiskelijoille ja omaishoitajille koska perusturvan tasoon ei ole luvassa mitään korjausta.

Ihminen ennen bisnestä

Hallituksen on lopetettava heti ihmisiä eriarvoistavan politiikka. Ihminen on asetettava aina ensimmäiseksi eikä bisnes niin kuin nykyinen vihreä oikeistohallitus tekee. Hallituksen esittämien korotettujen asemäärärahojen ja suunniteltujen Hornet-hävittäjien hyökkäysaseistamisen sijaan on budjetoitava arjen turvaan. 900 € perusturva voidaan taata kaikille, sitä tarvitseville. SKP:n aloitteen arjen turvasta voi rahoittaa siirtämällä sota-aseista vapautuvat rahat arjen turvaan sitä kipeästi tarvitsevien ihmisten hyväksi.

Rekka-autollinen muuttolaatikoita

Eduskunnan oikeistolaiset eliittijoukot ovat käyttäneet kansalta saamaansa valtaa törkeästi oman edun tavoitteluun ja täysin vääriin ja kyseenalaisiin kohteisiin – bisnekseen. Eduskuntatalolle on tilattu rekka-autollinen muuttolaatikoita. Me autamme tuhopolitiikkaa harjoittavan eliitin pois koska sille ei ole enää mitään käyttöä.

Jo riittää kokoomuksen harjoittama mätä ja korruptoitunut politiikka.
Nyt tuli lähtö! Emme enää aio katsoa sivusta kun Suomea ajetaan osaksi kapitalismin syviä maailmanpoliittisia valloitussotia. Kapitalismissa keskeisintä ovat jatkuvat kriisit. Me emme aio maksaa yritystenne tukia ja markkinoidenne valheellisten rakenteiden romahduskustannuksia. On väärin palkita niitä jotka virheellisillä toimillaan ovat aikaansaaneet koko kriisin. Maksakoot kasvottomat monikansalliset maailman kokoomuksen omistamat yritykset itse aiheuttamat laskunsa. Me emme enää suostu maksamaan teidän kokoomusveljienne onnettoman bisneksen laskuja Irlannista tai mistään muualtakaan. Emme maksa enää pankkienne tukia ja teidän bisnestenne optioita.

Tämä riittää jo!
Punaiset laatikot ovat jo eduskuntatalon pihassa.
Pitämättä jääneet lupauksenne voitte pakata suoraan jätesäkkeihin!